Over Bezoek Düsseldorf

Ik ben Reinder, de schrijver achter deze website. Bezoek Düsseldorf is eind 2015 ontstaan in navolging van een soortgelijke website over Keulen. Net als Keulen vind ik Düsseldorf een fascinerende stad waar veel over te vertellen valt. Verder zijn er op dit moment weinig andere Nederlandstalige websites over Düsseldorf met echt nuttige informatie, terwijl het toch een veelbezochte stad is. Ik schrijf iedere maand een aantal nieuwe artikelen.

Cookies, advertenties en privacy

Op Bezoek Düsseldorf plaats ik geen cookies of javascript die je als gebruiker bespioneren. Daarnaast worden er geen schreeuwerige advertenties van derden ingeladen, want deze vind ik zelf ook bijzonder irritant. Het resultaat is dat Bezoek Düsseldorf een rustige en overzichtelijke website is. Je kunt je dus concentreren op het lezen van de artikelen zonder dat je afgeleid wordt. Een ander voordeel is dat de website snel laadt wat handig is als je bijvoorbeeld je telefoon gebruikt.

Wel plaats ik links naar samenwerkende websites op Bezoek Düsseldorf. Klik je deze aan en boek je daarna bijvoorbeeld een hotel of een treinreis naar de stad, dan ontvang ik een bescheiden commissie. Deze wordt niet bij de prijs die je als klant betaalt opgeteld, maar gaat af van het deel van de samenwerkende website.

Mijn andere websites

Hieronder kun je zien welke andere websites ik beheer die met reizen te maken hebben. Stuk voor stuk gaat het om websites met dezelfde eenvoudige opzet als Bezoek Düsseldorf.

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Publicatiedatum: 16-12-2015. Laatst bijgewerkt op: